× Allmänt / General topics

Austrolebias nigripinnis foder

More
4 years 10 months ago #464 by KarstenB
På SKS’ åbne auktion i Den Blå Planet købte jeg bl.a. Austrolebias nigripinnis (en han og to hunner). Det er en meget fredelig art, og jeg har sat dem i et beplantet 60 liters akvarium sammen med 12 alm. neonfisk. Jeg er i tvivl om de får nok at spise, de er ikke særligt interesserede i bananfluer, og det tørfoder jeg giver, snupper neonfiskene hurtigt. Er der nogen andre muligheder indenfor ”dødt foder”, jeg kan prøve?

Alternativt kan jeg flytte dem til eget 10 liters akvarium, det virker lidt småt, men vil måske give bedre muligheder for at få yngel. Min første ide, var at sætte en eller to beholdere med kokosfiber eller spaghnum ind i det store akvarium, der har fint grus som bund.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #466 by Mogens
tørfoder er ikke den bedste løsning for nigripinnis, som gerne vil have noget mere kødfuldt foder. Om du ikke kan give levende foder anbefaler jeg klart frosne røde myggelarver og frosne voksne artemia. Du kan godt forsøge at lade dem gå i det store akvarium, hannen skal nok finde beholderen med spaughnum / kokosfibre
The following user(s) said Thank You: Thell

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #478 by Klaus
Frostfoder for fisk er bedst

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.044 seconds
Powered by Kunena Forum