Vælg dit sprog

Privatlivspolitik for Skandinavisk Killi Selskab SKS


SKS er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger som medlem eller gæst ved hjælp af SKS og SKS tilbudt service. Formålet med denne mellemstatslige politik er at gøre dig tilpas med, hvordan SKS behandler dine personlige oplysninger. SKS behandler personlige oplysninger om dig i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og gældende lov. Oplysninger indsendt eller indleveret til SKS deles med SKS bestyrelse, som derfor har udpeget en person, der er den personligt ansvarlige person for foreningen.

1. Hvornår samler SKS og bruger dine personlige oplysninger
SKS indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
a) Når du registrerer som medlem af SKS Forum eller deltager i medlemsaktiviteter.
b) Når du bliver medlem af SKS og ønsker at deltage i SKS foreninger samle nogle oplysninger om dig og kompileret til at administrere dit medlemskab og / eller din brug af SKS, og for at tilbyde og levere relevante tjenester til dig.
På samme måde bruges dine oplysninger til at reagere på specifikke anmodninger fra dig, for at informere dig om tilbud og til at sende information om aktiviteter og begivenheder i SKS.
I den henseende samler SKS kun nødvendige oplysninger om dig, f.eks. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.
Dine personlige oplysninger behandles og lagres kun, hvis du har meddelt dem, for eksempel for at udfylde tilmeldingsblanketten, deltage i en aktivitet eller oprette en agftale relateret til SKS.

2. Hvornår sender SKS dine personlige oplysninger
Aktuel medlemsliste er tilgængelig på SKS hjemmeside www.killi.dk på den lukkede del af hjemmesiden, som kun medlemmer har adgang til.
SKS udsender ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.
Men efter SKS gældende lovgivning, og hvis der er lovkrav, retskendelse eller anden gældende lovgivning kræver SKS kommunikerer dine personlige data vil SKS nødt til at gøre dette.
Kun de krævede oplysninger vil blive videresendt til det relevante tilfælde.

3. Hvordan beskytter SKS dine personlige oplysninger
SKS har taget tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt ryddet, offentliggjort, tabt, lemlæstet, misbrugt eller på anden måde behandles i strid med lovene. SKS sikkerhedsprocedurer og processer gennemgås løbende for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed og SKS kan ikke garantere, at oplysningerne er fuldt beskyttet mod ulovlige forsøg på at omgå SKS sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.
Derfor giver du dine personlige oplysninger efter eget valg.

4. Hvilke rettigheder har du
Hvis du vil have adgang til de oplysninger, som SKS behandler om dig, skal du kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du har ret til at vide, hvilke personlige oplysninger SKS behandler om dig. Hvis det ser ud til at disse oplysninger er forkerte eller vildledende, har du ret til at anmode SKS om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du modsætte dig yderligere brug af oplysninger om dig. Bemærk i den forbindelse, at dit medlemskab af SKS er betinget af, at du sender og opdaterer SKS-oplysningerne, der kræves for at blive registreret som medlem og for at administrere dit medlemskab.
Du kan anmode om, at oplysninger om dig, såsom personlige data, slettes.

5. Hvor lang tid gemmer SKS dine personlige oplysninger
SKS gemmer dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at levere de tjenester og aktiviteter, du har anmodet om, så længe der er et legitimt formål (for eksempel administrere dit medlemskab i SKS)
Hvis det er lovpligtigt at holde oplysningerne om dig længere, vil SKS gøre det.
For at overholde lovens krav opbevarer vi disse oplysninger, så længe vi skal gøre det.

6. Hvad sker der, når SKS ændrer denne privatlivspolitik
SKS opdaterer løbende denne privatlivspolitik for at sikre, at SKS forvalter oplysninger så sikkert og præcist som muligt og for at sikre overholdelse af gældende love. Det betyder, at SKS løbende opdaterer og ændrer denne privatlivspolitik. Ved væsentlige ændringer meddeler SKS dig via e-mail. Den nuværende version af SKS's mellemstatslige politik er tilgængelig på foreningens hjemmeside www.killi.dk eller kan fås ved at kontakte SKS på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

7. Forespørgsler og spørgsmål
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik eller om dine personlige oplysninger, som SKS indsamler og behandler om dig.
Du kommer til SKS bestyrelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.